ГоловнаНовини ЖКГПодіїПідлітки 14-18 років відтепер зможуть скористатися програмою єПідтримка

Підлітки 14-18 років відтепер зможуть скористатися програмою єПідтримка

Кабінет Міністрів України на засіданні в середу схвалив рішення розширити програму президента "єПідтримка". Витрачати кошти за вакцинацію проти COVID-19 тепер зможуть діти віком від 14 до 18 років.
Кабінет Міністрів України на засіданні в середу схвалив рішення розширити програму президента "єПідтримка". Витрачати кошти за вакцинацію проти COVID-19 тепер зможуть діти віком від 14 до 18 років., про це повідомила пресслужба Кабміну.
 
"Підлітки 14-18 років відтепер зможуть скористатися програмою єПідтримка. Уряд сьогодні розширив ініціативу Президента", - говориться  у повідомлені.
 
Крім стандартних цілей на спорт, кіно, театри, подорожі, кошти програми можна буде витрачати на освітні курси, шкільне приладдя та канцелярські вироби.
 
У найближчій перспективі уряд планує надати можливість вакцинованим людям з інвалідністю І та ІІ групи купувати лікарські засоби за програмою "єПідтримка".
 
Люди віком від 60 років вже витратили понад 132 млн грн на лікарські засоби за 9 днів після розширення програми. Загалом у межах "єПідтримки" українці витратили 2,3 млрд грн.
 
Як уточнив у своєму Telegram-каналі представник уряду в парламенті Тарас Мельничук, сьогодні Кабмін розширив перелік сфер діяльності, у яких можна отримати послуги в межах програми, зокрема, на сферу освіти (на оплату здобуття дошкільної, позашкільної освіти, занять у гуртках та секціях, здобуття професійної/професійно-технічної, фахової передвищої, вищої освіти, харчування в закладах освіти та проживання в гуртожитках закладів освіти).
 

Також, за його словами, дозволили придбати за кошти програми "єПідтримка" друковані засоби масової інформації, товари спортивного призначення, а також шкільне приладдя та канцелярські вироби. 

 
Коментарі (0)