ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняПідписана угода з ЄС про збільшення фінансування Фонду енергоефективності

Підписана угода з ЄС про збільшення фінансування Фонду енергоефективності

Ця Угода також має на меті удосконалення співробітництва між донорами, Цільовим фондом багатьох донорів, Міжнародною фінансовою корпорацією та Фондом енергоефективності.
Віце-премʼєр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина від імені України підписала додаткову Угоду з ЄС про фінансування заходу «Програма підтримки енергоефективності України – EE4U», спрямовану на збільшення фінансування Фонду енергоефективності.
 
Це передбачає продовження програми на три роки, до 2028 року, та збільшення суми співфінансування з боку Німеччини на 10 млн євро. Ця Угода також має на меті удосконалення співробітництва між донорами, Цільовим фондом багатьох донорів, Міжнародною фінансовою корпорацією та Фондом енергоефективності.
 

Нагадаємо, Фонд енергоефективності є частиною зусиль Уряду щодо підвищення енергоефективності, зменшення залежності від імпорту енергоресурсів та зменшення викидів СO2. Фонд є фінансовим механізмом підтримки інвестицій в енергоефективність у житловому секторі України. 

 
Коментарі (0)