ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Підприємства ЖКГ майже готові до зими

Підприємства ЖКГ майже готові до зими

Підготовка об’єктів ЖКГ до зими добігає кінця. У середині вересня розпочнеться технологічна перевірка готовності підприємств до опалювального сезону.

Середній показник підготовки житлово-комунального господарства  до опалювального сезону по Україні становить 86%. Про це «Україні Комунальній» повідомили у пресс-службі Мінрегіону.

За словами міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Темника, на сьогодні по всім регіонам роботи виконуються відповідно до планових показників.

«Є регіони в яких роботи здійснюються  з суттєвим випередженням графіку, а це: Миколаївська, Волинська, Житомирська, Донецька, Львівська, Дніпропетровська, Вінницька та Закарпатська області. Рівень підготовки в цих регіонах більше 90%. В інших – показник підготовки нижче середнього по країні, але вище планового», - сказав Геннадій Темник.

Так, 15 вересня розпочнеться технологічна перевірка готовності підприємств ЖКГ до опалювального періоду.

Також міністр нагадав, що Мінрегіоном на постійній основі проводиться аналіз стану підготовки житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери в розрізі кожного регіону.

Як повідомляла «Україна Комунальна», в ході підготовки до опалювального періоду було проведено ряд заходів з модернізації підприємств житлово-комунального господарства, які дозволять в майбутньому скоротити споживання природного газу до 5%.

 
Коментарі (0)