ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняПідприємствам змінять граничну ціну на газ

Підприємствам змінять граничну ціну на газ

НКРЕКП знизить граничну ціну на газ для промислових споживачів та бюджетних установ. Нацкомісія також встановила ціну на природний газ для потреб релігійних організацій, яка становитиме 50% рівня ціни для промислових споживачів.
НКРЕКП з 1 лютого 2015 знизить граничну ціну на газ для промислових споживачів та бюджетних установ на 3,4% - з 5,9 тис. грн до 5,7 тис. грн.  Відповідне рішення Нацкомісія прийняла на засіданні в четвер, передає прес-служба відомства.
 
НКРЕКП також встановила ціну на природний газ для потреб релігійних організацій, яка становитиме 50% рівня ціни для промислових споживачів, - 2850 грн за 1 тис. куб. м (без ПДВ, збору до затвердженого тарифу на газ у вигляді цільової надбавки, тарифів на транспортування, розподіл і постачання газу за регульованим тарифом).
 
Рішення про зниження граничного тарифу прийнято у зв'язку з прогнозованим зниженням середньозваженої ціни імпортованого НАК «Нафтогаз України» природного газу.
 
Як повідомлялося, востаннє комісія переглядала граничну ціну на газ для промисловості в кінці листопада, збільшивши її з 1 грудня на 15,7% - з 5,1 тис. грн за 1 тис. куб. м до 5,9 тис. грн за 1 тис. куб. м.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 27 січня вступів в силу Порядок формування, розрахунку та встановлення цін на природний газ для суб’єктів господарювання, що здійснюють його видобуток, затверджений постановою НКРЕКП.
 
Коментарі (0)