ГоловнаНовини ЖКГПодіїПідтримка офіційної сторінки Укрзалізниці у Facebook коштує 739 820 грн - ProZorro

Підтримка офіційної сторінки Укрзалізниці у Facebook коштує 739 820 грн - ProZorro

ПАТ «Укрзалізниця» уклала договір на підтримку своєї офіційної сторінки у мережі Facebook на суму 739 820 гривень
ПАТ «Укрзалізниця» уклала договір на підтримку своєї офіційної сторінки у мережі Facebook на суму 739 820 гривень, це повідомляє УНН з посиланням на сайт публічних закупівель ProZorro.
 
Державне підприємство замовило послуги у сфері глобальної соціальної мережі Facebook щодо підтримки офіційної сторінки ПАТ “Укрзалізниця” строком на 6 місяців. За результатами конкурсу, переможцем став фізична особа-підприємець Русанов Р.М., який отримає за цю роботу 739 820 гривень. Договір був укладений 19 червня 2018 року.
 
“Послуги у сфері глобальної соціальної мережі Facebook щодо підтримки офіційної сторінки ПАТ „Укрзалізниця“. Строк постачання товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2018”, — йдеться на сайті ProZorro.
 
Згідно додатку до договору, який розміщений на сайті Prozorro, вартість цих послуг оцінена у 652 820 гривень. Ще 87 тисяч  гривень виконавець отримає, якщо послуги будуть надані без порушень термінів, якісно і повністю та кількість передплатників сторінки виросте з 28 тисяч до 78 тисяч станом на 21 грудня 2018 року.
 

Виконавець послуг, тобто ФОП, був зареєстрований 7 лютого 2018 року, як фізична особа-підприємець, згідно з офіційними даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції України. Тобто, за чотири місяці до укладання договору з ПАТ “Укрзалізниця” на надання відповідних послуг. 

 
Коментарі (0)