ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоПеред «Київміськбудом» відкриються нові горизонти і можливості

Перед «Київміськбудом» відкриються нові горизонти і можливості

"Київміськбуд" розраховує взяти участь у будівництві об'єктів на азіатському та африканському континентах.

Холдингова компанія "Київміськбуд» розглядає можливість брати участь в реалізації будівельних проектів у Саудівській Аравії, країнах Азії та Африки.

Про це сьогодні в ході зборів акціонерів повідомив президент – голова правління ХК «Київміськбуд» Михайло Голиця.

«Компанія планує брати участь у реалізації інвестпроектів за кордоном. Сьогодні у стадії активних напрацювань перебувають пропозиції щодо реалізації масштабного проекту в Саудівській Аравії», - сказав він.

За словами президента компанії, "Київміськбуд" також розраховує взяти участь у будівництві об'єктів на азіатському та африканському континентах.

Аргументуючи свої наміри про вихід на зарубіжні ринки будівництва, М.Голиця відзначив, що компанія здобула величезний досвід як генеральний підрядник будівництва НСК «Олімпійський».

Довідка:

Холдингова компанія «Київміськбуд» – найбільша будівельна компанія України. 80% її акцій належать київській територіальній громаді і перебувають в управлінні Київської міськдержадміністрації.

До холдингу входить 40 відкритих акціонерних товариств, у яких «Київміськбуд» володіє від 26 до 30% акцій, 6 дочірніх підприємств, 51 підприємство – на правах асоційованих членів.

«Київміськбуд» у 2011 році ввів в експлуатацію 259,9 тис. кв. м житла в Україні.

 

Джерело - УНІАН

 
Коментарі (0)