ГоловнаГоловнеЖитлоІпотечний ринок поглинає мільйони

Іпотечний ринок поглинає мільйони

Минулоріч розвиток іпотечного ринку був профінансований майже 740 млн грн. Більшість цих коштів пішло на формування іпотечного портфелю.

За підсумками роботи у 2013 році Державна іпотечна установа спрямувала на розвиток ринку іпотеки майже 740 млн грн. Про це заявив директор Департаменту іпотечного кредитування ДІУ В’ячеслав Фролов, - зазначають у прес-службі установи.

«У 2013 році установа рефінансувала 603 іпотечних кредити на суму 145,2 млн грн. Крім того, банкам надано фінансові кредити для формування іпотечного портфелю обсягом 594,4 млн грн», - зазначив фахівець.

Він додав, що фінансові кредити, надані банкам-партнерам дозволять скористатися підтримкою у придбанні житла понад 840 родинам.

«Державна іпотечна установа створена, насамперед, для того, щоб стимулювати ринок іпотечного кредитування. Тому, щоденна діяльність ДІУ спрямована на те, щоб громадяни мали змогу придбати житло на більш доступних умовах», - зауважив В’ячеслав Фролов.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українці продовжують користуватися підтримкою ДІУ при купівлі житла. Лише за останній тиждень до установи надійшло два десятки заявок загальною вартістю у 4 млн грн.

 
Коментарі (0)