ГоловнаНовини ЖКГПодіїПерерахунок пенсій буде відбуватися автоматично

Перерахунок пенсій буде відбуватися автоматично

Глава Пенсійного фонду України Олексій Зарудний заявляє, що перерахунок пенсійних виплат відповідно до прийнятого 3 жовтня ВР законом про пенсійну реформу буде проведено автоматично і займе 2-3 дні.
Глава Пенсійного фонду України Олексій Зарудний заявляє, що перерахунок пенсійних виплат відповідно до прийнятого 3 жовтня Верховною Радою законом про пенсійну реформу буде проведено автоматично і займе 2-3 дні. Про це він сказав вчора в ході селекторної наради з питань впровадження пенсійної реформи.
 
"Розроблено і протестовано відповідне програмне забезпечення, за допомогою якого, підкреслю, автоматично в найближчі 2-3 дні будуть здійснено перерахунок для 9 млн пенсіонерів", - сказав Олексій Зарудний.
 
На виплату осучаснених пенсій передбачено 26 млрд грн. і практично на наступний день після вступу закону в силу органами Пенсійного фонду будуть виготовлені додаткові платіжні документи.

Олексій Зарудний уточнив, що пенсіонери, які отримуватимуть пенсії в жовтні вже після вступу закону в силу, будуть отримувати пенсію в попередньому розмірі, а також доплату, згідно з перерахунком; ті, хто вже отримав пенсії, отримають просто доплату. 

 
Коментарі (0)