ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Перерахунок розміру субсидій через відділення послуги з розподілу газу пройде автоматично

Перерахунок розміру субсидій через відділення послуги з розподілу газу пройде автоматично

Перерахунок розміру субсидій через відділення послуги з розподілу газу в лютому відбудеться автоматично. Про це повідомила пресслужба Мінсоцполітики
Перерахунок розміру субсидій через відділення послуги з розподілу газу в лютому відбудеться автоматично. Про це повідомила пресслужба Мінсоцполітики на своїй сторінці у Фейсбуці.
 
"Перерахунок розміру пільг та субсидій через відокремлення послуги з розподілу газу відбудеться в лютому автоматично", - повідомили у міністерстві.
 
Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко пояснив, що "через те, що НКРЕКП затвердила окремий тариф на послугу розподілу природного газу в кінці грудня - отримувачам пільг та субсидій надійшли нові платіжки із зазначенням повної вартості до сплати за послугу з розподілу природного газу, адже відповідно до ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" це є складовою оплати комунальних послуг". "Через те, що відповідні рішення НКРЕКП вступили в силу лише з початку року, ми в лютому проведемо донарахування розміру пільг та субсидій з урахуванням нової послуги з розподілу природного газу автоматично за два місяці 2020 року", - додав він.
 

"Звертаємо увагу, що відповідне донарахування буде здійснено без додаткової необхідності звернення громадян", - наголосили у відомстві. 

 
Коментарі (0)