ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПерерахунок субсидій буде здійснюватися автоматично

Перерахунок субсидій буде здійснюватися автоматично

В Уряді повідомили, субсидії, які нараховані в неопалювальний період, автоматично будуть перераховуватися на опалювальний. Загалом, субсидії оформили вже 3,8 мільйона українських родин.

Нараховані в неопалювальний період субсидії будуть перераховуватися на опалювальний сезон автоматично. Про це повідомив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, передає прес-служба Кабміну.

«Для того, щоб субсидії оформлялися набагато швидше, Кабінет Міністрів прийняв рішення, за яким субсидії, які були нараховані в неопалювальний період, автоматично перераховуються на опалювальний період, без подання додаткових заяв, декларацій і будь-яких довідок», - сказав Прем’єр

Як зазначається, субсидії оформили вже 3,8 мільйона українських родин, при цьому Уряд очікує ще близько на мільйон звернень.

Окрім того, Глава Уряду також розповів, що наразі «теплих» кредитів вже видано на понад 800 млн грн.

«Якщо ви берете кредит на котел, утеплення будинку або на нові вікна, то держава компенсує від 20 до 60% такого кредиту. 60 тисяч українських родин вже зараз поміняли котли, утеплили квартири, замінили вікна і зробили все для того, щоб платити менше по порахунку і використовувати менше газу», - заявив пан Яценюк.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Уряд ввів вагові норми для руху транспорту на автомобільних дорогах загального користування при перевезенні подільних вантажів. Відповідне рішення дозволить уповільнити катастрофічні темпи руйнації доріг.

 
Коментарі (0)