ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПереселенці готуються до заселення у модульні будиночки

Переселенці готуються до заселення у модульні будиночки

У Харкові найближчими днями переселенці з Донбасу зможуть заселитися у модульні будиночки. Селище повністю готове для проживання. Планують також підключити будиночки до кабельного телебачення та Інтернету.

Модульні будиночки у Харкові для переселенців повністю готові. Тож, люди зможуть в них заселитися найближчими днями. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Сьогодні ми повністю готові до заселення людей. Підключені всі комунікації - водопостачання, каналізація, електроенергія. Був зроблений частковий благоустрій території, що дозволяє нормально добиратися до будиночків, незважаючи на нинішні погодні умови. Також є всі необхідні речі, щоб заселити людей, - від побутової техніки до постільної білизни і посуду», - зазначив заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

Крім цього, повідомляється, що найближчими днями селище підключать до кабельного телебачення та Інтернету, а також буде обладнано зупинку громадського транспорту.

Також зазначається, що вимушені переселенці, які зареєструвалися в районних управліннях праці та соціального захисту населення міста Харкова і мають право на отримання компенсації на оплату житлово-комунальних послуг, оплачуватимуть послуги ЖКГ саме за допомогою цієї пільги.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, селище з модульних будинків для вимушених переселенців із зони проведення антитерористичної операції планували побудовати у Харкові до середини грудня.

 
Коментарі (0)