ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКомунальники стають на «стежку війни» зі стихійними звалищами

Комунальники стають на «стежку війни» зі стихійними звалищами

Найближчим часом запорізькі комунальники приводитимуть до ладу місто. Активізується робота з ліквідації стихійних звалищ та покосу карантинних рослин.

У Запоріжжі активізується робота з ліквідації стихійних звалищ та покосу карантинних рослин. Відповідне розпорядження від міського голови Олександра Сіна отримали голови районних адміністрацій та департамент ЖКГ міста, - зазначають у прес-службі Запорізької міськради.

«До благоустрою міста і, зокрема, покосу карантинних рослин необхідно залучати промислові підприємства», - рекомендував Олександр Сін.

Крім того мер міста піддав критиці підприємство «Ремондіс-Запоріжжя» за невирішення проблеми вивезення побутового сміття з приватного сектора.

«До тих пір, поки ви не укладете договори, сміття з приватного сектору буде заповнювати стихійні звалища», - констатував пан Сін.

Також зазначимо, міський голова зажадав від керівників підприємств ЖКГ при визначенні обсягу робіт з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період скласти чіткий план-графік на чотири місяці зі звітом про виконану роботу не рідше двох разів на місяць.

На думку Олександра Сіна, це дозволить правильно оцінювати ситуацію, бачити реальну картину стану об'єктів ЖКГ та оперативно приймати рішення.

 
Коментарі (0)