ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПерші хрущівки в столиці знесуть у центрі та у Деснянському районі

Перші хрущівки в столиці знесуть у центрі та у Деснянському районі

Проєкт Департаменту містобудування та архітектури КМДА разом з Інститутом генерального плану міста передбачає демонтаж столичних хрущовок у трьох районах міста

Проєкт Департаменту містобудування та архітектури КМДА разом з Інститутом генерального плану міста передбачає демонтаж столичних хрущовок у трьох районах міста.

Першими під знесення підпадають хрущовки, які розташовані у межах вулиць Мілютенка, Шолом-Алейхема, Братиславської та Лісового проспекту в Деснянському районі столиці.

За словами міського голови Віталія Кличко, у Києві багато мікрорайонів побудовані понад 50-60 років тому і перебувають у занедбаному стані.

"У нас є проєкт, який ми також будемо презентувати на генплані, де замість хрущовок, які ми будемо зносити, жителі цих квартир отримають з еквівалентом 1,5 квартири в нових будинках", – додав Кличко.

Нагадуємо, 18 травня в Одесі обвалилася частина житлової будівлі. Впала стіна першого, другого та третього поверхів. Минулося без потерпілих. На мить аварії в будинку перебували 44 особи, без квартир залишилися сімнадцятеро.

 

 
Коментарі (0)