ГоловнаНовини ЖКГТранспортПерші поїзди Hyundai «ступили» на українську землю

Перші поїзди Hyundai «ступили» на українську землю

11 березня в Карантинній гавані Одеського порту ошвартувався суховантаж LE LI (прапор Китай), який доставив два електропоїзди у дев’ятивагонній комплектації (всього 18 вагонів) виробництва Huyndai

В Одеському морському торговельному порту 13  березня було вивантажено перші п’ять вагонів Huyndai, що з’єднають чотири приймаючі Євро-2012 українських міста швидкісним сполученням. Робота відбувається в штатному режимі, митне оформлення електропоїздів та обладнання завершено.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

Очікується, що поїзди Huyndai відправлятимуться до депо Застава-1 по шість вагонів, де їх приведуть у транспортне положення. Спеціалісти структурних підрозділів Одеської залізниці закінчили поточний ремонт цехів і тракційних колій. У відремонтованих цехах поїзди  готуватимуться до подальшого перегону до Харкова.

У депо витримано всі необхідні технічні умови для забезпечення електропоїздів  Huyndai стислим повітрям та електроенергією. Крім того, було укладено додаткову колію для формування та відстоювання поїздів.

Нагадаємо, 11 березня в Карантинній гавані Одеського порту ошвартувався суховантаж LE LI (прапор Китай), який доставив два електропоїзди у дев’ятивагонній комплектації (всього 18 вагонів) виробництва Huyndai загальною вагою 931,5 тонн і 9,5 тонн комплектуючих.

Поїзди виробництва Hyundai Rotem з’єднають швидкісним рухом українські міста. Ці поїзди долатимуть відстань від столиці до Харкова за 3,5 год., з Києва до Львова – за 4,5 год., з Києва до Донецька – за 5,5 год.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)