ГоловнаНовини ЖКГТранспортПерші залізничні квитки з України в Чехію будуть продавати зі знижкою

Перші залізничні квитки з України в Чехію будуть продавати зі знижкою

Перші залізничні квитки з України в Чехію можна буде купити зі знижкою до 1000 гривень, це глава Укрзалізниці Войцех Балчун повідомивна на своїй сторінці в Facebook.
Перші залізничні квитки з України в Чехію можна буде купити зі знижкою до 1000 гривень, це  глава Укрзалізниці Войцех Балчун повідомивна на своїй сторінці в Facebook.
 
Перші три квитка в кожному продажу, що відкривається в повідомленні Київ - Прага - Київ, будуть продаватися зі значним дисконтом.
 
«За угодою між ВАТ Укрзалізниця та АТ Чеські залізні дороги встановлені спеціальні тарифні умови і умови реалізації проїзних документів на окремо виділені 3-и місця для проїзду сполученням Київ - Прага - Київ», - написав глава Войцех Балчун.
 
Поїздка зі знижками може бути оформлена тільки від/до станцій Київ і Львів до/від станцій Чехії (Словаччина - тільки транзитом). Купити квитки в Чехію або з Чехії в Україну по дисконту можна як «туди і назад», так і тільки в одному напрямку «туди» чи «назад».
 
У повідомленні наголошується, що спеціальні тарифні умови не комбінуються з іншими пропозиціями, в тому числі і дитячими квитками. Квитки по дисконту не можна повернути, обміняти і переоформити.
 

«Порівняйте переваги дисконту: вартість проїзду станом на 22 червня за дисконтною програмою в сполученні Київ - Прага - 1891,70 гривні (64,0 євро) Львів - Прага - 1513,95 гривні (51,0 євро). Квитки за звичайним тарифом на цю ж дату для міжнародного сполучення Київ - Прага - 2868,05 гривні (98,6 євро) Львів - Прага - 2403,12 гривні (82,6 євро)», - йдеться в повідомленні. 

 
Коментарі (0)