ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПерший віце-прем’єр: Найближчим часом тарифи на комунальні послуги не підвищуватимуть

Перший віце-прем’єр: Найближчим часом тарифи на комунальні послуги не підвищуватимуть

Уряд не ініціюватиме підвищення тарифів на комунальні послуги найближчим часом.

Уряд не ініціюватиме підвищення тарифів на комунальні послуги найближчим часом. Про це заявив Перший віце-прем’єр-міністр України Валерій Хорошковський під час конференції «Впровадження угоди мерів як шлях до енергетичної безпеки України», яка відбулась 15 травня 2012 року у м.Черкаси, інформує прес-служба Першого віце-прем’єра 

«Уряд буде дуже обережним в питанні підвищення тарифів. Наразі мова про таке підвищення не йде. Це ми задекларували вже досить давно. І навіть на переговорах з МВФ я завжди говорю, що Уряд спочатку знайде модель соціальної адресної допомоги, і тільки після цього зможе говорити про поступове підвищення тарифів», - наголосив В.Хорошковський.
 
Він також підкреслив, що влада ставить перед собою завдання, щоб після ймовірного підвищення тарифів кожна сім’я мала можливість витрачати на оплату комунальних послуг не більшу суму, ніж зараз.
 
«Єдине питання в тому, ефективно ми витрачаємо енергоресурси чи ні. Необхідно адресно підходити до питання соціальної допомоги. Але зараз питання економії актуальне для споживачів саме тому, що ціна палива та тепла дотаційна і не стимулює застосування енергозберігаючих технологій», - підкреслив Перший віце-прем’єр-міністр.
 
 
Ольга Туча
 
 
Коментарі (0)