ГоловнаНовини ЖКГПодіїПФУ назвав банки, які виплачуватимуть пенсії з вересня

ПФУ назвав банки, які виплачуватимуть пенсії з вересня

Пенсійний фонд України визначився зі списком банків, які вже з першого вересня будуть доставляти держвиплати громадянам, які отримали право виходу на заслужений відпочинок
Пенсійний фонд України визначився зі списком банків, які вже з першого вересня будуть доставляти держвиплати громадянам, які отримали право виходу на заслужений відпочинок.
 
Про це соощіла прес-служба Пенсійного фонду України.
 
Українці, які одержували пенсійні виплати за допомогою "Укрпошти", до першого вересня повинні будуть перейти на банківське обслуговування. Їм належить вибрати фінансова установа і відкрити в ньому рахунок.
 
"Згідно з постановою, до першого вересня 2021 року Пенсійний фонд України проведе перший конкурс для відбору організацій, які здійснюватимуть виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів в межах України. До його проведення виплату і доставку пенсій буде здійснювати АТ" Укрпошта ", - свідчить повідомлення ПФУ.
 
Крім цього, був вказаний список банків, через які українці зможуть отримувати пенсію:
 
Ощадбанк;
Райффайзен Банк Аваль;
ПриватБанк;
Юнекс Банк;
Креді Агріколь Банк;
Альфа Банк;
ПУМБ;
Укрсиббанк;
Укргазбанк;
південний;
Кредобанк;
Укрексімбанк;
Ідея Банк;
Акордбанк;
Крісталбанк;
ТАСкомбанк;
Комерційний Індустріальний Банк;
ОТП Банк;
Піреус Банк.
 

Пенсіонерам належить вибрати влаштовує їх банк, відкритий в ньому рахунок і подати заяву про виплату держдопомоги в орган Пенсійного фонду за місцем проживання. Крім цього, заява можна залишити у відділенні банку, співробітники якого передадуть його в орган ПФУ. 

 
Коментарі (0)