ГоловнаНовини ЖКГПодіїПФУ почав масштабне переведення пенсійних справ в електронний формат

ПФУ почав масштабне переведення пенсійних справ в електронний формат

Пенсійний фонд України почав масштабне переведення діючих пенсійних справ в електронний формат. Центри ретроконверсії вже працюють в Київській, Херсонській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.
Пенсійний фонд України почав масштабне переведення діючих пенсійних справ в електронний формат, про це повідомила пресслужба ПФУ.
 
Центри ретроконверсії вже працюють у Київській, Херсонській, Хмельницькій та Чернівецькій областях, де розгорнуто необхідне апаратне та програмне забезпечення, утворено спеціальні структурні підрозділи.
 
В інших регіонах створення центрів ретроконверсії заплановано здійснити до кінця вересня.
 
"Всього в електронний формат необхідно перевести понад 10 млн діючих пенсійних справ. Відповідні роботи планується завершити до 2024 року. При цьому, збільшення штатної чисельності працівників органів Пенсійного фонду України не передбачається", – йдеться в повідомленні.
 

Запровадження електронних пенсійних справ дозволить забезпечити пенсіонерам доступ до матеріалів своєї пенсійної справи в будь-якому сервісному центрі Фонду або через інтернет, а також створить можливість для надання послуг незалежно від місця проживання. 

 
Коментарі (0)