ГоловнаНовини ЖКГПодіїПФУ профінансувало пенсійне забезпечення українців на січень 2021 року

ПФУ профінансувало пенсійне забезпечення українців на січень 2021 року

Пенсійним фондом України профінансоване пенсійне забезпечення українців на січень 2021 року. На виплату пенсій громадянам України спрямовано 4,2 млрд гривень.
Пенсійним фондом України профінансоване пенсійне забезпечення українців на січень 2021 року. Про це ПФУ повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі. Повідомляється, що на виплату пенсій громадянам України спрямовано 4,2 млрд гривень. 
 
«4 січня 2021 року Пенсійним фондом України, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсій січня. На пенсійні виплати сьогодні спрямовано 3,6 млрд грн. Забезпечено фінансування пенсій січня на загальну суму 4,2 млрд грн», - говориться у повідомлені ПФУ.
 
У Фонді також запевнили, що виплата пенсій буде проведена у визначену кожному пенсіонеру дату виплати в установленому порядку. Тобто, проблем із затримками виплат грошей в українських громадян похилого віку в січні не буде.
 

Нагадаємо, пенсіонери, старші за 65 років, які мають повний стаж, з січня почнуть отримувати підвищену пенсію. Про це повідомили в Міністерстві соціальної політики України. 

 
Коментарі (0)