ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПитання законності тарифів на газ «повісили» на Конституційний суд

Питання законності тарифів на газ «повісили» на Конституційний суд

Визначенням правомірності встановлених НКРЕКП навесні 2015-го тарифів на газ для населення займеться Конституційний суд. Окрім того, провадження по апеляції регулятора зупинено.

Законність підвищення тарифів на природний газ для населення, які були встановлені навесні цього року, визначить Конституційний суд. Про це сьогодні заявив голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитро Вовк, передає «Інтерфакс-Україна».

Окрім того, чиновник заявив, що провадження по апеляції НКРЕКП щодо оскарження рішення суду про визнання тарифів на газ, зупинено.

«Суд (Київський окружний апеляційний суд – ред.) виніс ухвалу про звернення до Конституційного суду і зупинив провадження (по апеляції НКРЕКП – ред.)», - сказав він.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд міста Києва визнав постанову НКРЕКП №583 «Про встановлення роздрібних цін на природний газ, що використовується для потреб населення» незаконною та нечинною з моменту її прийняття. Про це йдеться у постанові суду від 3 листопада 2015 року за №826/9907/15.

 
Коментарі (0)