ГоловнаПослугиБудівництвоПластикові вікна – виробництво та встановлення в компанії ВСКН

Пластикові вікна – виробництво та встановлення в компанії ВСКН

Старі дерев'яні вікна – це безліч проблем та неприємностей

Старі дерев'яні вікна – це безліч проблем та неприємностей. Протяги та холод, шум з вулиці та безліч інших проблем. Для того щоб замінити дерев'яні вікна, багато хто віддає перевагу пластиковим конструкціям. На те є безліч вагомих причин. На сайті vskn.in.ua ви зможете ознайомитися з пропозиціями компанії VSKN. Тут займаються виробництвом та встановленням якісних та надійних пластикових вікон. Завітавши на сайт, ви зможете без зайвої витрати дорогоцінного часу ознайомитися з послугами – все вдало розподілено у відповідних розділах. Для отримання роз'яснень з питань, що виникли, ви можете зателефонувати і безкоштовно проконсультуватися. Вам компетентно дадуть роз'яснення та допоможуть прийняти правильне рішення. Тут цінують клієнтів та гарантують високий рівень обслуговування та якісний сервіс. Поєднання доступних цін та високої якості – вагомий аргумент на користь подібного вибору.

Чому варто вибрати пластикові вікна?

Подібні конструкції в рази перевершують дерев'яні вікна колишнього покоління. Вони теплі та непродувні. Крім того, вагомим аргументом для багатьох стане найвищий показник шумоізоляції. Простота догляду за пластиковими вікнами – ще один плюс на повзу вибору саме таких вікон.

Це – далеко не всі переваги пластикових вікон. Такий матеріал як полівінілхлорид є водостійким. Він не реагує зміну вологості. У цьому досить високий коефіцієнт термічного розширення. Щоб у разі коливань температури не змінювалися геометричні розміри рам, профіль ПВХ встановлюються сталеві вкладиші. Вони компенсують зміну розмірів. А ще – додають міцності та жорсткості профілю.

Незважаючи на те, що полівінілхлорид руйнується під дією світла, подібна проблема також вирішена. Світлостабілізатори, які вводяться до складу ПВХ для віконного профілю, обмежують руйнування матеріалу тонким шаром поверхні.

Що стосується природної деревини, то вона більш вразлива до капризів погоди, коливань температури. Згодом дерево розсихається. Випаровуються смоли, що містяться в ній, зменшується її обсяг. Пластикові вікна виграють і з точки зору стійкості до атмосмферних впливів, в порівнянні з дерев'яними вікнами.

Пластикові вікна довговічні. Теплоізоляція та шумозахист – значні характеристики, які залежать від трьох складових – це параметри склопакета, характеристики рам та якість монтажу.

Можливе виготовлення вікон складної форми, можливий дизайн. ПВХ-профіль ламінується плівками, які імітують різні породи деревини та метал. Можна вибирати колір поверхні профілю, а також фактуру з багатьох варіантів. У плані дизайну вибір також широкий та різноманітний.

Полівінілхлорид не підтримує горіння. У разі потрапляння у вогонь він обвуглюється, при цьому не горить. Пластикові вікна виграють і з пожежної безпеки порівняно з дерев'яними.

Також варто виділити таку значущу характеристику як екологічність. ПВХ – повністю синтетичний матеріал. Вікна з ПВХ проходять жорсткий санітарно-гігієнічний контроль, у наявності – всі необхідні допуски, а також сертифікати, завдяки яким можна використовувати їх у житлових будинках.

 

 

 
Коментарі (0)