ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПлатники податків забезпечували Донбас газом та світлом на мільйони

Платники податків забезпечували Донбас газом та світлом на мільйони

Поставки газу та електрики на окуповані території Донбасу «виливалися» Україні у мільйони доларів щоденно. Такі витрати стали можливими завдяки платникам податків.
Протягом зими Україна безкоштовно забезпечуючи окуповані території Луганської та Донецької областей газом та електроенергією, витрачала 13 млн дол щодня. Це стало можливим завдяки платникам податків. Про це заявив Президент Петро Порошенко в ефірі одного з телеканалів, передає «Укрінформ».
 
«Всю зиму, не отримуючи ні копійки з окупованих територій, витрачаючи від 8 до 13 млн доларів щодня, Україна забезпечувала газом та електроенергією окуповані території та частково продовжує це робити і нині. Це стало можливим завдяки коштам платників податків і є не просто гуманітарними вантажами, а величезними сумами», - сказав пан Порошенко.
 
Крім цього, Гарант наголосив, що держава намагається забезпечувати гуманітарною допомогою найбільш незахищені верстви населення та роз приділяти допомогу у дитячі будинки, будинки пристарілих та тюрми регіону.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Президент Петро Порошенко заявляє, що Україна погодила з іноземними партнерами залучення 2 млрд дол. міжнародної допомоги для відновлення інфраструктури Донбасу. Зі слів пана Порошенка, під час закордонних візитів він отримує підтвердження готовності різних країн світу вкладати інвестиції у відновлення Донбасу, після того як у регіоні встановиться мир і будуть проведені вибори відповідно до українського законодавства.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
26 Квітня 2015 p. 19:17
Вина виникнення теперішнього скрутного становища в державі, у тому числі війни, знецінення гривні і т.п., лежить на можновладцях усього періоду незалежності, але вийти із створеного ними скрутного становища ці можновладці намагаються за рахунок пересічних людей. Отже , маємо очевидну несправедливість, тому навряд чи можна розраховувати на якісь позитивні зміни.