ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїна отримає мільярди доларів на відновлення Донбасу

Україна отримає мільярди доларів на відновлення Донбасу

На відбудування інфраструктури Донбасу залучать 2 мільярди доларів фінансової допомоги. Гроші пустять на відновлення електропостачання, водопостачання, доріг, зруйнованих мостів, шкіл.

Президент Петро Порошенко заявляє, що Україна погодила з іноземними партнерами залучення 2 млрд дол. міжнародної допомоги для відновлення інфраструктури Донбасу. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу «Україна».

«Ми вже отримали згоду донорів щодо надходження 2 мільярдів доларів на відновлення інфраструктури Донбасу. Це і відновлення електропостачання, водопостачання, відновлення доріг, зруйнованих мостів, відновлення шкіл, лікарень і так далі», - сказав Президент.
 
Зі слів пана Порошенка, під час закордонних візитів він отримує підтвердження готовності різних країн світу вкладати інвестиції у відновлення Донбасу, після того як у регіоні встановиться мир і будуть проведені вибори відповідно до українського законодавства.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», більшість українців вважає, що наразі немає сенсу залучати іноземні кошти у відновлення Донецької та Луганської областей. Також, багато хто переконаний, що відбудовувати Донбас повинна Росія.
 
Коментарі (0)