ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПляжний сезон у Криму на межі зриву

Пляжний сезон у Криму на межі зриву

Пляжі Криму не радують значною кількістю туристів. Лише на деяких узбережжях можна побачити кілька десятків відпочиваючих, більшість пляжів - практично безлюдні.

Курортний сезон у Криму розпочався з майже безлюдними пляжами і мінімумом туристів. Про це свідчать численні фотографії з півострова в ЗМІ і соцмережах, а також прямі трансляції з веб-камер на головних пляжах на Чорному морі, передає ТСН.

«Пляжно-курортний сезон Крим через окупацію півострова Росією зустрічає майже без туристів і його вже назвали мертвим сезоном Тільки в окремих містах можна побачити по 50-100 осіб, які відпочивають на березі моря. У соцмережах пишуть, що відпочиваючі - переважно місцеві жителі. Незважаючи на запевнення Кремля, у Крим не поїхали і туристи з Росії - бояться. А працівники залізниці жартують, що, мовляв, раніше возили туристів, а тепер тільки танки», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Київській міській державній адміністрації визначилися з пляжами, на яких можна буде купатися. В цілому їх кількість досягла 25. Однак, для цього прялам потрібно спочатку отримати паспорти.
 
Коментарі (0)