ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняПочались підготовчі роботи на морській ділянці газопроводу «Північний потік-2»

Почались підготовчі роботи на морській ділянці газопроводу «Північний потік-2»

Компанія Nord Stream 2 AG вчора почала підготовчі роботи на морській ділянці газопроводу «Північний потік-2» для подальшої трубоукладки в затоці Грайфсвальд
Компанія Nord Stream 2 AG вчора почала підготовчі роботи на морській ділянці газопроводу «Північний потік-2» для подальшої трубоукладки в затоці Грайфсвальд, це повідомляє прес-служби компанії Nord Stream 2 AG.
 
"Сьогодні компанія Nord Stream 2 AG почала підготовчі роботи на морській ділянці газопроводу "Північний потік - 2" для подальшої трубоукладки в затоці Грайфсвальд. П'ять екскаваторів приступили до влаштування траншей для двох ниток газопроводу", - йдеться в повідомленні.
 
У компанії стверджують також, що підготовчі роботи на морській ділянці в Фінляндії також уже розпочато.
 
Нагадаємо, Міністр економіки Німеччини Петер Альтмаєр під час зустрічі з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом повідомив, що Німеччина розглядає Україну як надійного транзитера газу і важливого торговельного партнера в регіоні Східної Європи. Саме тому Уряд ФРН продовжуватиме підтримку Києва з широкого спектра питань, в тому числі продовження санкційної політики проти держави-агресора.
 

«Ми повинні поважати і інтереси України, в тому числі фінансові, виробити гарантії з тим, щоб продовжити транзит газу Україною і досягти позитивних результатів», - сказав Петер Альтмаєр.  

 
Коментарі (0)