ГоловнаПослугиФінансування ЖКГЕлектропостачання в Луганській області може покращитися

Електропостачання в Луганській області може покращитися

Для електропостачання півночі Луганської області компанія «Укренерго» планує побудувати нову лінію електропередач. Крім того, на підприємстві думають над відновленням повітряних ліній, зруйнованих під час проведення бойових дій.
ДП «Національна енергетична компанія «Укренерго» має намір побудувати нову лінію електропередач (ЛЕП) для підвищення надійності живлення півночі Луганської області. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.
 
Згідно з наданою інформацією, рішення про це ухвалено за результатами робочої зустрічі керівництва «Укренерго» та Донбаської енергосистеми з представниками Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. 
 
«У результаті переговорів було прийнято попереднє рішення про можливість будівництва нової повітряної лінії 220 кВ до підстанції «Ювілейна», яка буде живитися від ВЛ 500 кВ Нововоронезька АЕС - Донбаська. Орієнтовний термін реалізації проекту - від 9 до 12 місяців», - йдеться в повідомленні.
 
Примітно, що під час переговорів обговорювалася можливість відновлення повітряних ліній, які були пошкоджені в результаті бойових дій в Луганській області.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Луганській області нещодавно відремонтовані дороги знову вимагають невідкладного ремонту. Така ситуація обумовлена порушенням логістики транспортних перевезень через проведення АТО в регіоні.
 
Коментарі (0)