ГоловнаПослугиФінансування ЖКГВ Києві розповіли про вартість ремонту столичних доріг

В Києві розповіли про вартість ремонту столичних доріг

У цьому році столичні автошляхи повинні відремонтувати на суму більше 130 млн грн. Ще близько 250 млн закладено в бюджеті на утримання доріг.

Цього року в бюджеті Києва на ремонт доріг закладено 131 млн гривень. Про це повідомив  Київський міський голова Віталій Кличко, передає прес-служба київської міської державної адміністрації.

За його словами, цього року у столичному бюджеті на капітальний ремонт і реконструкцію доріг закладено 131 млн грн, а на утримання доріг - 264 млн, і зараз ведуться роботи з відновлення покриття на багатьох вулицях.

«Уже до Дня Незалежності в Києві закінчать капітальний ремонт на вулицях Братській, Західній, Тулузи на ділянці від Кільцевої дороги до бульвару Ромена Роллана, Сортувальній на ділянці від вулиці Канальної до Клеманської, Віскозної від провулку Червоногвардійського до буд. № 32, площі Перемоги, Святошинському і Ковельскому шляхопроводах», - зазначив мер.

Крім того, планується, що до кінця року автодорівці закінчать ремонт 500 міжквартальних та міждворових проїздів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Луганській області нещодавно відремонтовані дороги знову потребують невідкладного ремонту. Така ситуація зумовлена порушенням логістики транспортних перевезень через проведення АТО в регіоні.

 
Коментарі (0)