ГоловнаНовини ЖКГТранспортПогода посприяла роботі дорожніх служб

Погода посприяла роботі дорожніх служб

Дорожники готуються до інтенсивного режиму роботи. Голова «Укравтодору» закликав регіональних дорожників посилити темпи ліквідації ямковості.

Посилити темпи виконання ямкового ремонту та забезпечити інтенсивну ліквідацію тріщин на покритті – першочергова задача регіональних дорожників на найближчі тижні, поставлена перед керівниками обласних служб. Про це в ході селекторної наради заявив голова Державного агентства автомобільних доріг Євген Прусенко.

«Позитивна температура та відсутність опадів дають нам змогу не лише продовжувати виконання ремонтних робіт, а й попередити появу нової ямковості – заздалегідь ліквідуючи тріщини на дорожньому покритті. Прошу вас максимально ефективно використати сприятливі погодні умови для покращення стану доріг», – наголосив Євген Прусенко .
 
Він також зазначив, що особливу увагу необхідно приділити найбільш проблемним ділянкам – підйомам та спускам на гірських дорогах і місцям концентрації дорожньо-транспортних пригод.
 
Нагадаємо,  раніше заступник голови «Укравтодору» Олександр Харченко заявляв, що у 2013 на українських дорогах зафіксовано близько 7,5 млн кв. м ямковості. Для порівняння пан Харченко зазначив, що у 2012 році було 2,9 млн кв. м ямковості.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у поточному році уряд планує побудувати і відремонтувати великий обсяг доріг. У розвиток і відновлення інфраструктури обіцяють спрямувати не менше 10 млрд грн.
 
Коментарі (0)