ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнським дорогам пообіцяли коштовний ремонт

Українським дорогам пообіцяли коштовний ремонт

У поточному році уряд планує побудувати і відремонтувати великий обсяг доріг. У розвиток і відновлення інфраструктури обіцяють спрямувати не менше 10 млрд грн.

У поточному році Кабінет міністрів планує серйозно попрацювати над вирішенням проблеми якості доріг в Україні. Для цього буде виділено відповідне фінансування. Про це заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Президент України доручив уряду знайти в 2014 році можливість профінансувати будівництво та ремонт місцевих доріг в обсязі не менше 10 млрд грн. З урахуванням стану нашого дорожнього полотна, особливо на місцевих дорогах, ця сума є мінімальною», - заявив Микола Азаров.

За його словами, зараз уряд серйозно працює над вирішенням цієї проблеми.

«Тому перспективи у шляховиків на цей рік є. Крім того, намічається великий обсяг будівництва та ремонту магістральних доріг», - додав глава уряду.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше заступник голови «Укравтодору» Олександр Харченко заявляв, що у 2013 на українських дорогах зафіксовано близько 7,5 млн кв. м ямковості. Для порівняння пан Харченко зазначив, що у 2012 році було 2,9 млн кв. м ямковості.

 
Коментарі (0)