ГоловнаНовини ЖКГТранспортПоїзди Hyundai готують до роботи у зимовий період

Поїзди Hyundai готують до роботи у зимовий період

Поїзди Інтерсіті+ будуть повністю готові до зимової експлуатації . Зокрема, за технічну справність рухомих складів при експлуатації повністю відповідає корейська компанія.

Рухомий склад електропоїздів Hyundai пообіцяли підготувати до 15 жовтня для експлуатації в зимовий період, заявив генеральний директор «Укрзалізниці» Сергій Болоболін. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«Сьогодні ми почули запевнення наших корейських партнерів щодо повної готовності електропоїздів до 15 жовтня до експлуатації в осінньо-зимовий період», - заявив Сергій Болоболін.

Зокрема, повідомляється, що планова підготовка електропоїздів до осінньо-зимового періоду включає 27 видів технічних робіт. Особливо ретельно спеціалісти перевірили справність вузлів, систем та обладнання кожного потягу, модернізованого навесні цього року.

Втім, як зазаначається, попри виконання великого обсягу запланованих робіт, відкритими залишаються кілька організаційних питань. Зокрема, це і постачання запасних частин і обладнання від компанії-виробника, і створення аварійних бригад за участю корейських спеціалістів, готових до оперативного усунення несправностей на шляху слідування та в пунктах обороту електропоїздів.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вартість залізничних квитків підвищиться. Подорожчання очікують вже з жовтня поточного року і стосуватимуться перевезень у звичайних поїздах - купе і плацкарт.

 
Коментарі (0)