ГоловнаНовини ЖКГПодіїПоки триватиме війна, США готова фінансово підтримувати Україну щомісяця

Поки триватиме війна, США готова фінансово підтримувати Україну щомісяця

США готові надавати Україні щомісячну допомогу в 1,5 млрд доларів до тих пір, поки триватиме війна з росією, а також закликали союзників на виділення аналогічних сум.
США готові надавати Україні щомісячну допомогу в 1,5 млрд доларів до тих пір, поки триватиме війна з росією, а також закликали союзників на виділення аналогічних сум, про це повідомляє Bloomberg.
 
Щомісячне фінансування, яке планує виділяти США, буде направлене на базові державні витрати, школи, лікарні та енергосистему України.
 
Також адміністрація Байдена провела перемовини із лідерами країн ЄС щодо впровадження механізмів щомісячної фінансової підтримки України. Таким чином Сполучені Штати закликають союзників розділити навантаження на українську економіку через затяжну війну, аби втримати її на плаву.
 
Нагадаємо, раніше Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з держсекретарем Сполучених Штатів Ентоні Блінкеном, де той запевнив, що США продовжуватимуть підтримувати Україну попри будь-які незаконні кроки путіна. 
 
Коментарі (0)