ГоловнаФоторепортажНадзвичайні подіїПоліція затримала причетних до обвалу даху спортшколи в Вишневому

Поліція затримала причетних до обвалу даху спортшколи в Вишневому

Поліція затримала трьох причетних до обвалу даху спортарени школи №4 у місті Вишневе на Київщині. Підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі.
Поліція затримала трьох причетних до обвалу даху спортарени школи №4 у місті Вишневе на Київщині. 
 
Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.
 
Правоохоронці затримали директора фірми генпідрядника, виконроба та підприємця, який здійснював технічний нагляд під час будівництва спортивної арени.
 
"Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні поліції.
 
Переможець відкритих торгів за будівництво спортарени наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він запропонував побудувати шкільний стадіон за 17,5 мільйона гривень.
 
Нагадаємо, 1 грудня у місті Вишневе Київської області сталася аварія – там обвалися дах спортивного залу ДЮСШ "Фаворит". 
 

У приміщенні спортивного залу перебувало 30 дітей та 1 тренер. Тренер почула незрозумілі звуки і вивела дітей. Через 1,5 хв. конструкція даху та крівлі впала в приміщення. Загиблих та постраждалих не має. 

 
Коментарі (0)