ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВПолігон ТПВ у Підгірцях дочекається відбудови

Полігон ТПВ у Підгірцях дочекається відбудови

Цьогоріч полігон ТПВ на Київщині дочекається проведення реконструкції. Зокрема, це передбачено проектом Плану заходів щодо запобігання виникненню надзвичайної ситуації на полігоні.

У цьому році планується проведення реконструкції  полігону твердих побутових відходів № 5 у с. Підгірці, що на Київщині. Зокрема, проектом Плану заходів щодо запобігання виникненню надзвичайної ситуації на полігоні,  передбачено ремонт під’їзних доріг до полігону, розширення потужностей системи очищення стічних вод та розроблення проекту будівництва заводу для переробки твердих побутових відходів, що надходять до полігону.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. 
 
У відомстві зазначають, що на сьогодні здійснюються заходи із забезпечення відкачування фільтрату з нижнього рівня полігону на верхній. 
 
Нагадаємо, Програмою економічного і соціального розвитку Києва на 2013 рік передбачено асигнування з міського бюджету та фонду охорони навколишнього природного середовища на фінансування об’єкту «Реконструкція та технічне переоснащення полігону твердих побутових відходів № 5 в с. Підгірці Обухівського району Київської області» та об’єкт «Заходи з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення на полігоні № 5».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», для виконання відновлювальних робіт із запобігання надзвичайних ситуацій на полігоні твердих побутових відходів №5 в с. Підгірці Обухівського району Київської області виділено 994,835 тис. гривень. 
 
Коментарі (0)