ГоловнаНовини ЖКГТранспортПолиция расследует дело о хищении средств при строительстве экспресса «Киев-Борисполь»

Полиция расследует дело о хищении средств при строительстве экспресса «Киев-Борисполь»

Нацполіція України розпочала розслідування у справі про розкрадання коштів на суму понад 20 мільйонів гривень при будівництві експресу «Київ-Бориспіль»
Нацполіція України розпочала розслідування у справі про розкрадання коштів на суму понад 20 мільйонів гривень при будівництві експресу «Київ-Бориспіль», про це свідчіть відповідна ухвала Печерського районного суду Києва.
 
“У ході досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що протягом 2018 року ТОВ “Рілейд” неодноразово отримувало перемоги у публічних закупівлях Філії “Південно-Західна залізниця” ПАТ “Українська залізниця” по об’єкту будівництва “Організація залізничного пасажирського сполучення м. Києва — Міжнародний аеропорт „Бориспіль“ (код за ДК „Інженерні та будівельні роботи“) на загальну суму 20 444 582 гривень”, — йдеться в ухвалі суду.
 
Службовими особами ТОВ “Рілейд” з метою привласнення бюджетних коштів, отримані кошти від Філії “Південно-Західна залізниця” ПАТ “Українська залізниця” перераховано на рахунки підприємств з ознаками “фіктивності” за начебто придбані роботи та ТМЦ.
 

Слідчі поліції звернулися до суду з клопотанням на отримання доступ до банківських установ, в яких обслуговувалися “Рілейд” та інші фірми, з метою встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення, джерела походження та подальшого руху коштів по рахункам.

Суд клопотання слідчих задовольнив. 

 
Коментарі (0)