ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПоловина водойм Харкова - небезпечні

Половина водойм Харкова - небезпечні

Літо вже на носі - у Харкові готуються до пляжного сезону. Однак, щоб водний відпочинок не закінчився неприємностями, варто уважно підійти до вибору місця, тому що половина водойм Харкова не відповідають гігієнічним нормам.

У Харкові готуються до пляжного сезону. На трьох водоймах з шести в Харкові вода відповідає всім гігієнічним вимогам, і в них можна купатися. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

«У Харкові є шість водойм, на яких може бути організований літній відпочинок. На сьогоднішній день якість води відповідає всім санітарним нормам в Олексіївському лугопарку, Журавлівському водосховищі і Безлюдівському озері. У воді Жовтневого, Петренківського і Основ'янського водойм купатися городянам не рекомендують», повідомила головний державний санітарний лікар Харкова Ірина Зубкова.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», більше двох десятків столичних пляжів безпечні для відпочинку. Однак, щоб на них прийшли відпочиваючі, пляжів потрібно отримати паспорти.
 
Коментарі (0)