ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняПольська компанія PGNiG минулого року поставила в Україну понад 700 млн куб.м газу

Польська компанія PGNiG минулого року поставила в Україну понад 700 млн куб.м газу

Польська державна нафтогазова компанія PGNiG минулого року поставила в Україну понад 700 млн кубометрів природного газу вдвічі збільшивши експорт газу до держави
Польська державна нафтогазова компанія PGNiG минулого року поставила в Україну понад 700 млн кубометрів природного газу вдвічі збільшивши експорт газу до держави, повідомляє прес-служба PGNiG.
 
«Всього за 17 місяців - з серпня 2016 року по грудень 2017 року - польська нафтогазова компанія поставила на український ринок більше 1 мільярдів кубометрів природного газу. У 2017 році поставки газу в Україну збільшилися вдвічі, досягнувши понад 700 млн кубометрів на рік», - йдеться в повідомленні.
 
У PGNiG зазначають, що така статистика підтверджує зростаючу роль компанії на газовому ринку Центральної та Східної Європи.
 
"Ці результати дуже задовольняють. Продажі газу на український ринок успішні завдяки нашій продуманій і гнучкій ціновій політиці", - прокоментував віце-президент PGNiG Мачей Возняк.
 

За словами віце-президента компанії, PGNiG може зробити ще більший внесок в політику України щодо диверсифікації, збільшивши експорту газу, проте для цього необхідно чекати розширення спроможностей польсько-українського газопроводу. 

 
Коментарі (0)