ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Полтавські тепловики не можуть забезпечити опалення всієї соціальної інфраструктури міста

Полтавські тепловики не можуть забезпечити опалення всієї соціальної інфраструктури міста

Обласне комунальне підприємство «Полтаватеплоенерго», вперше за останні 30 років, не має можливості вчасно забезпечити включення опалення на всіх об’єктах соціальної інфраструктури міста
Обласне комунальне підприємство «Полтаватеплоенерго», вперше за останні 30 років, не має можливості вчасно забезпечити включення опалення на всіх об’єктах соціальної інфраструктури міста, про це повідомила пресслужба підприємства, повідомляє ІА "Україна Комунальна".
 
На підприємстві зазначили, що причиною відсутності тепла є невирішеність цілої низки питань пов’язаних із незбалансованістю тарифів для цієї категорії споживачів.
 
Та попри це, навіть бувши готовими до збитків у понад 3 млн грн щодоби, полтавські теплоенергетики ще на минулому тижні подали тепло до обласного перинатального центру, міського пологового будинку, геріатричного пансіонату, міських лікарень та дитячих поліклінічних відділень і амбулаторій. 
 
З понеділка тепло почало надходити до дитячих садочків, дошкільних освітніх закладів та лікувальних установ. Зокрема, лише упродовж понеділка, 18 жовтня, тепло було подано до 10 дитячих садочків та 9 лікарняних закладів міста. Зараз триває процес включення опалення у лікувальних та дошкільних виховних закладах. 
 
Решта освітніх установ міста — до розв'язання питань із компенсацією різниці в тарифах вимушено перебуватимуть у режимі очікування початку опалювального сезону.
 

Щодо житлового фонду міста, то у компанії повідомили, що "у найближчі кілька днів для включення опалення підстави відсутні", враховуючи доволі високу середньодобову температуру. 

 
Коментарі (0)