ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Понад 100 столичних будинків ніяк не зігріються

Понад 100 столичних будинків ніяк не зігріються

Столичні теплоенергетики запевняють, що підключення житлових будинків міста виконано на 98,7%. Досі без тепла лишаються жителі 131 будинку.

98,7% житлових будинків столиці підключено до централізованого опалення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

Таким чином, із понад 10 тис. житлових будинків, за централізоване опалення яких відповідає компанія, теплоносій подається до 9 873 будинків.

Виключення становить 131 будинок. Причина холоднечі у 66 будинках -  відсутність заявок на підключення, актів готовності до зими або інші причини в межах відповідальності балансоутримувачів. Відсутність теплопостачання у 65 будинках пояснюється  пошкодженнями тепломереж.

Нагадаємо, «Київенерго» забезпечує тепловою енергією 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачів міста також здійснюють Дарницька ТЕЦ, відомчі та приватні котельні.

Згідно з розпорядженням КМДА, підключення об’єктів соцсфери – дитячих садочків, шкіл, лікарняних установ – було розпочато з 30 вересня. З 1 жовтня розпочалося поетапне підключення до тепла житлового фонду.

 
Коментарі (0)