ГоловнаНовини ЖКГПодіїПонад 200 млн гривень компенсації виділено роботодавцям, які взяли на роботу переселенців

Понад 200 млн гривень компенсації виділено роботодавцям, які взяли на роботу переселенців

Кабінет Міністрів України виділив 200 млн гривень для компенсації роботодавцям, які влаштували на роботу вимушено переміщених осіб через війну в Україні.
Кабінет Міністрів України виділив 200 млн гривень для компенсації роботодавцям, які влаштували на роботу вимушено переміщених осіб через війну в Україні. Про це повідомила пресслужба Кабміну.
 
Наголошується, що Уряд виділив 200 млн гривень для надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці на нову програму "Надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за кожну працевлаштовану особу з числа внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні".
 
Також виділено понад 30 млн гривень Міністерству у справах ветеранів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей 3 осіб, які загинули під час участі в АТО в обороні Донецької та Луганської областей.
 

Також кошти виділено 44 особам, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в зазначених операції та заходах. 

 
Коментарі (0)