ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГПонад 40 автошляхів не готові зустріти зиму

Понад 40 автошляхів не готові зустріти зиму

Державтоінспекція перевірила українські дороги, на яких зараз проходять ремонтні роботи з обмеженням руху. На 43 ділянках шляхів, які ремонтуються, до настання зимового періоду відповідні роботи не завершаться.

За результатами обстеження, яке провели працівники ДАІ та представники дорожніх організацій на дорогах, на яких проводяться ремонтно-будівельні роботи з частковим перекриттям смуг руху, реверсивним рухом або із звуженою проїзною частиною, визначено 43 ділянки, на яких до настання зимового періоду не будуть завершені відповідні роботи, крім цього - 45 таких ділянок на вулично-дорожній мережі столиці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДАІ.

За наслідками обстежень внесено 38 пропозиції керівникам будівельних організацій та служб автомобільних доріг в областях щодо необхідності прискорення виконання ремонтно-будівельних робіт, а також можливого тимчасового відновлення руху на ділянках доріг, які ще не здані в експлуатацію, або влаштування альтернативних маршрутів об'їзду зазначених ділянок доріг.

Також працівниками Державтоінспекції видано 50 приписів на встановлення на ділянках доріг, на яких у зимовий період залишається обмежений рух, технічних засобів регулювання дорожнього руху, видимість яких була б забезпечена у випадках високого снігового покрову та переметів.

Нагадаємо, метою подібних перевірок, є перш за все забезпечення безпеки дорожнього руху під час ускладнень погодних і дорожніх умов у осінньо-зимовий період та контроль за строками виконання ремонтних робіт.

 
Коментарі (0)