ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняПонад десяток вінницьких будинків без газопостачання

Понад десяток вінницьких будинків без газопостачання

У Вінниці розпочали запуск тепла у багатоповерхівки, втім, станом на сьогодні від газопостачання відключено 11 будинків.

У Вінниці від газопостачання відключено 11 будинків. Газопостачання відновлять, лише тоді, коли буде усунено порушення в роботі димових та вентиляційних каналів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Вінницягаз».

Від газопостачання відключено 11 будинків за такими адресами: Стахурського 2А (60 квартир); Стельмаха 47 (27 квартир); Пирогова 73А (30 квартир); Заболотного 6 (20 квартир); Дачна 9 (27 квартир); Дачна 9А (9 квартир); Келецька 93 (27 квартир); Фелікса Кона 11 (27 квартир); Польова 17 (18 квартир); 30 років Перемоги 6А (18 квартир); 30 років Перемоги 6 ( 27 квартир).

Зазначимо, у ході проведення планового технічного обслуговування цих будинків було виявлено численні порушення в роботі димових та вентиляційних каналів, що ставило під загрозу життя мешканців цих будинків.

ПАТ «Вінницягаз» відновить газопостачання в усіх будинках лише після того, як будуть ліквідовані усі порушення і надані відповідні акти спеціалізованих організацій.

Нагадаємо, з сьогоднішнього дня у Вінниці  починається запуск тепла у багатоповерхівки. Подачу тепла до дитячих садків, шкіл, лікарень та пологових будинків почали ще раніше – з середини минулого тижня.

 
Коментарі (0)