ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПонад дві сотні населених пунктів без світла

Понад дві сотні населених пунктів без світла

В Україні триває боротьба з наслідками погіршення погодних умов. Сьогодні комунальники намагаються повернути світло у понад дві сотні населених пунктів.

На сьогодні без електропостачання залишається 240 населених пунктів у чотирьох областях України. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«Станом на 7:00 25 січня у чотирьох областях тривають відновлювальні роботи, в яких загалом знеструмлено 240 населених пунктів, 80 з яких - за останню добу: 115 н.п. – в Одеській, по 62 н.п. – в Херсонській та Миколаївській областях, 1 н. п. – в Кіровоградській області», - йдеться у повідомленні.

За даними Міністерства, протягом останньої доби відновлено електропостачання 209 населених пунктів, які були знеструмлені негодою.

Окрім того, зауважують, що до розчищення вулиць, доріг, пішохідних зон, прибудинкових територій від снігу в населених пунктах України протягом останньої доби задіяли 3,3 тис. одиниць техніки, 20 тис. осіб, використано 29,21 тис. тонн піщано-сольової суміші, проїзд до всіх населених пунктів забезпечено.

В столиці внаслідок локальних поривів теплових мереж, не опалюється 1 житловий будинок та 1 школа. Протягом 25 січня подачу тепла планують відновити.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора без світла перебувало 369 населених пунктів у 5 областях країни.

 
Коментарі (0)