ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Попаснянському водоканалу» сплатили ще 2,9 млн. грн за водопостачання на непідконтрольну Луганську обл

«Попаснянському водоканалу» сплатили ще 2,9 млн. грн за водопостачання на непідконтрольну Луганську обл

13 лютого КП «Попаснянський водоканал» було сплачено ще 2,9 млн. грн за водопостачання на непідконтрольну України територію Луганської області. Кошти надійшли на рахунок КП «Попаснянський водоканал» за спожиту населенням воду у січні 2017 року.
Сьогодні, 13 лютого 2017р., Комунальному підприємству «Попаснянський водоканал» було сплачено ще 2,9 млн. грн за водопостачання на непідконтрольну Уряду України територію Луганської області. Кошти надійшли на рахунок КП «Попаснянський водоканал» за спожиту населенням воду у січні 2017 року, повідомляє Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.
 
Оплата за водопостачання з непідконтрольних Уряду України територій здійснюється за механізмом, узгодженим під час засідань у Мінську Тристоронньої контактної групи з питань мирного врегулювання конфлікту на сході України.
 
Розрахунки здійснені на підконтрольній Уряду України території, в розрахунках задіяні підприємства, які зареєстровані на підконтрольній Уряду України території та здійснюють діяльність в межах українського правового поля.
 

Нагадаємо, 8 та 6 лютого вже було сплачено Комунальному підприємству «Попаснянський водоканал» 4 млн грн. Таким чином, на сьогодні оплата за водопостачання на непідконтрольну Уряду України територію Луганської області складає 6,9 млн грн. 

 
Коментарі (0)