ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаПопит на двозонні лічильники електроенергії в Києві виріс на 75%

Попит на двозонні лічильники електроенергії в Києві виріс на 75%

На сьогоднішній день понад 39 тисяч домогосподарств Києва використовують двозонні лічильники електроенергії. Зокрема за рік було встановлено майже 17 тисяч приладів.

На сьогоднішній день понад 39 тисяч домогосподарств Києва використовують двозонні лічильники електроенергії. Зокрема за рік було встановлено майже 17 тисяч приладів.

Кількість двозонним лічильників електроенергії в квартирах і приватних будинках Києва зросла на 75% в порівнянні з минулим роком. За рік було встановлено майже 17 тисяч приладів, а всього в Києві їх використовують вже понад 39 тисяч домогосподарств, адже платити за такими лічильниками за електроенергію вдвічі менше ввечері, вночі і вранці.

Про це йдеться у повідомленні "Сегодня.ua".

Тому "Київенерго" спільно з ДТЕК ЕСКО розробили комплексне рішення – комплект енергоефективних товарів під брендом "Розумний WATT", який дозволяє економити сімейні витрати на електроенергію. У нього входять двозонний лічильник з послугою швидкого підключення в узгоджений з клієнтом час, LED-лампочки, які в 9 разів економічніше ламп розжарювання, і "розумні" розетки з таймерами включення і виключення електроприладів в найбільш вигідні години, а також інструкція з порадами щодо економії електроенергії вдома.

"Восени люди починають споживати на 10%, а взимку на 30% більше електроенергії: включають електроопалення, більше користуються електроосвітленням через зменшення світлового дня і похмуру погоду. За допомогою LED-ламп можна отримати більш яскраве і комфортне для зору світло, ніж з лампами розжарювання", – розповів директор ДТЕК ЕСКО Євген Бушма.

"Сімейні витрати на електроенергію можна скоротити до 50%, якщо комплексно використовувати товари з енергоефективного набору. Завдяки зручній послузі швидкого підключення лічильника, ми побачили великий відгук у наших клієнтів – кияни замовляють "Розумний WATT" через сайт ДТЕК ЕСКО або по телефону без відвідування центрів обслуговування клієнтів", – сказав Віктор МЕЛЬНИКОВ, керівник департаменту з обслуговування клієнтів СОП "Київська енергопостачальна компанія "ПАТ" КИЇВЕНЕРГО".

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов1
06 Листопада 2017 p. 22:18
Прогнозую, що після повного розпродажу двозонних лічильників зонне електроспоживання буде відмінено.