ГоловнаНовини ЖКГТранспортПопов назвав дату подорожчання проїзду

Попов назвав дату подорожчання проїзду

З 1 січня 2014 року в Києві подорожчає вартість проїзду у громадському транспорті
Голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов заявив у ході прямої телефонної лінії у «Комсомольській правді в Україні» про те , що адміністрація розробляє нову концепцію ціноутворення на послуги громадського транспорту.
 
«З 1 січня кияни зможуть купити єдиний електронний квиток, яким можна буде скористатися і для проїзду на метро, і у трамваях, тролейбусах, автобусах», - повідомив пан Попов. Це буде зроблено для зручності та оптимізації руху пасажирів, які зараз при пересадці на інший вид транспорту змушені купувати новий квиток або оплачувати проїзд.
 
При цьому голова КМДА зазначив, що вартість проїзду у муніципальному транспорті буде збільшена: «Я зараз не можу сказати на скільки, але ми якраз займаємося розрахунками. Думаю, ціна єдиного квитка буде залежати від кількості днів, на які поширюється його дія». Олександр Попов також пообіцяв, що вартість проїзду у громадському транспорті залишиться незмінною для категорій населення, які мають право на пільгу. Результати розрахунків за вартістю проїзду КМДА зможе надати не раніше 15 жовтня. Нагадаємо, у липні ЗМІ повідомляли про те, що восени з введенням єдиного електронного квитка, вартість проїзду у столичному метро може подорожчати вдвічі, - до 4 грн. 
 
Коментарі (0)