ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПопов перевірив, як фарбують під’їзди і міняють лампочки

Попов перевірив, як фарбують під’їзди і міняють лампочки

Якість виконання комплексної програми ремонту та благоустрою житлового фонду і прибудинкових територій, яка наразі триває у всіх районах столиці, голова КМДА Олександр Попов 3 серпня перевірив особисто

Якість виконання комплексної програми ремонту та благоустрою житлового фонду і прибудинкових територій, яка наразі триває у всіх районах столиці, голова КМДА Олександр Попов 3 серпня перевірив  особисто.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Напередодні він здійснив інспекцію дворів Святошинського району, де нині тривають відповідні роботи. Очільник столичної держадміністрації поспілкувався з мешканцями, запитав їхньої думки про якість робіт, оглянув вже відремонтовані під’їзди та вказав місцевим чиновникам на прогалини.

 «Головний арбітр і суддя у питанні якості ремонтів під’їздів – це, безумовно, кияни. Я запитав у людей, чи вони задоволені якістю виконання робіт з ремонту під’їздів та прибудинкових територій, і почув ствердні відповіді. Адже ремонти тут востаннє проводили 20-25 років тому. Наразі ще залишається відкритим питання ремонту підвалів і покрівель – ми, на жаль, не зможемо вирішити його цього року. Але це стане наступним кроком. Житловий фонд давно застарів і дійсно потребує реанімації, а це дуже великі кошти», – поділився враженнями голова КМДА.

Зокрема Олександр Попов побував у дворі на вулиці Ромена Ролана між будинками №№ 2 та 4, а також на вулиці Карвелішвілі, 3-А та 3-Б. За першою адресою розпочалася заміна асфальтового покриття, за другою – уже завершився ремонт під’їздів, та розпочалося впорядкування прибудинкової території.

 «Реалізація програми тільки розпочалася, ми плануємо завершити її до жовтня, тобто до початку опалювального сезону. Загалом, оновлення відбудеться у близько 350-ти мікрорайонах, це комплексні території, які включають 3, 4, а подекуди й 8 будинків. Окрім асфальтування та ремонту під’їздів ми замінюємо всі опори освітлення прибудинкових територій, ставимо енергозберігаючі лампи, одночасно влаштовуємо освітлення під’їздів. Усе це за новими енергоощадними технологіями, вони дуже ефективні, адже споживають в декілька десятків разів менше електроенергії, але натомість дають набагато більше світла аніж старі лампочки», – розповів Олександр Попов.

Подібні інспекції голова КМДА проводитиме щотижня. Він також звернувся до киян з проханням повідомляти про всі недоліки у виконання ремонтних робіт за телефоном Call-центру КМДА 15-51.

 
Коментарі (0)