ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПопов планує створити власну міліцію

Попов планує створити власну міліцію

Проект знаходиться на етапі розробки концепції. У квітні його планують детально обговорити з Міністерством внутрішніх справ та з Кабінетом Міністрів

Незабаром у Києві патрулювання, охорону зон відпочинку, наведення ладу з паркуванням, контроль за дотриманням правил дорожнього руху здійснюватиме муніципальна міліція. Це не лише суттєво знизить навантаження на правоохоронні органи, але й дозволить значно покращити рівень правопорядку у столиці.

Таку думку, спілкуючись із солдатами та офіцерами Військової частини 3001 Північного територіального командування МВС України, висловив голова КМДА Олександр Попов, інформує прес-служба.

За його словами, саме столична муніципальна міліція може стати пілотним проектом, який згодом може поширитися всіма великими містами України.

«Проект на етапі розробки концепції. У квітні ми плануємо детально обговорити її з Міністерством внутрішніх справ та з Кабінетом Міністрів. Безумовно, нам спільно із правоохоронцями, потрібно буде чітко визначити перелік тих функцій, які виконуватиме майбутня муніципальна міліція. Світова практика демонструє ефективність розподілу функцій правоохоронців на загальнодержавні та місцеві», – сказав О.Попов.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (1)
Олег1
26 Березня 2012 p. 19:20
Штат МВД расширяется!!! Готовимся к выборам!!! В системе должны работать профессионалы, а не раздувать штат за счет дилетантов!!!