ГоловнаНовини ЖКГПодіїПопов подбає про здоров'я комунальників

Попов подбає про здоров'я комунальників

У комунальних підприємствах столиці посилять заходи щодо профілактики грипу

Зокрема планується проведення організованої вакцинації (за бажанням) працівників міських установ. Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов зазначив, шо у комунальних підприємствах столиці працює величезна кількість людей, від яких залежить функціонування різноманітних сфер життєдіяльності  міста. Тому на думку посадовця вживання відповідних заходів є вкрай важливим.

«Я переконаний, що міська влада повинна забезпечити можливість якісної профілактики хвороб серед усіх трудових колективів. У тому числі – організувати вакцинацію проти грипу безпосередньо на виробництві, якщо цього бажатимуть працівники. Мова йде в першу чергу про співробітників закладів освіти та охорони здоров’я, водіїв громадського транспорту, працівників житлово-комунальної сфери, які безпосередньо спілкуються з людьми», – зазначив Олександр Попов.

Також голова КМДА розглядає варіант запровадження практики щеплень безпосередньо на базі амбулаторій сімейної медицини. Слід зазначити, що наразі привитися від грипу можна як в приватних так і комунальних поліклініках міста.

 
Коментарі (0)