ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаПопри карантин, енергосистема України працює в штатному режимі - Мінекоенерго

Попри карантин, енергосистема України працює в штатному режимі - Мінекоенерго

Міністерство енергетики та захисту довкілля координує заходи для забезпечення сталої роботи енергосистеми у період карантину
Міністерство енергетики та захисту довкілля координує заходи для забезпечення сталої роботи енергосистеми у період карантину, про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики та захисту довкілля.
 
"Усі диспетчерські служби будуть працювати в штатному режимі та забезпечуватимуть енергопостачання та балансування енергосистеми", - наголошують у Мінекоенерго.
 
Для уникнення випадків зараження короновірусом, було максимально обмежено доступ суміжного персоналу до диспетчерських щитів управління для запобігання інфікуванню працівників.
 
Також відповідні заходи вжито для максимального обмеження контактування працівників та контролю за станом їх здоров’я, а також дезінфекції в приміщеннях.
 
Частину персоналу підприємств переведено на дистанційну роботу та забезпечено відповідним програмним забезпеченням. Також переведено частину функцій в онлайн-режим, за можливості надано відпустки працівникам.
 

На підприємствах створено оперативні штаби, які відслідковують ситуацію та контролюють виконання тимчасових обмежувальних заходів. 

 
Коментарі (0)