ГоловнаНовини ЖКГПодіїПорошенко просять відправити у зону АТО всіх начальників ЖЕКів

Порошенко просять відправити у зону АТО всіх начальників ЖЕКів

На сайті офіційного інтернет-представництва Президента України Петра Порошенка 3-го лютого 2017 року з'явилася петиція №22/033599-еп
 
 
На сайті офіційного інтернет-представництва Президента України Петра Порошенка 3-го лютого 2017 року з'явилася петиція №22/033599-еп, в якій автор пропонує відправити у зону АТО всіх начальників ЖЕКів і глав адміністрацій.

"Відправити у зону АТО всіх начальників жеків, глав адміністрацій за ситуацію яка склалася з ожеледицею на вулицях автомобільних дорогах країни з 03.02.17 а також на всіх тротуарах. Внести в особову справу всім перерахованим догану за повну бездіяльність і некомпетентність у питаннях вирішення проблем як районів, так і окремих ділянок в їх відомстві. Таким способом укомплектуются бойові розрахунки і країна позбутися чиновників-нероб", - йдеться в тексті петиції.
 

Петицію вже підписали 70 чоловік з 25 тисяч необхідних. До завершення голосування залишилося 86 днів. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
06 Лютого 2017 p. 21:08
Деякі українські посадовці та судді під час президентства Януковича позбавляли засобів існування пересічних, переважно хворих людей , та виганяли їх . То нехай тепер ті сміливі посадовці поїдуть в ДНР-ЛНР і виженуть бойовиків.